Fysieke Winkel

Weibuorren 63A - Ureterp

Geopend dinsdag t/m zaterdag

Online shop altijd open

Fysieke Winkel

Weibuorren 63A - Ureterp

Geopend di t/m za

Online shop altijd open

De puntentelling is gebaseerd op de cijferring aan de buitenkant.

De buitenste groene en rode vakken tellen voor het dubbele aantal punten. Dus als je in de buitenste rode ring van de 20 gooit, telt dit als 40 punten.

De witte en zwarte vakken tellen als het enkele aantal punten.

De binnenste groene en rode vakken tellen voor 3 x het aantal punten. Dus als je in de binnenste groene ring van de 19 gooit, telt dit als 57 punten.

Het binnenste rode en groene vakje is de bull. De single bull (groen) telt voor 25 punten en de dubbele bull (rood) telt voor 50 punten.

Afmeting dartbord

 

Dit zijn de officiële maten die je moet hanteren bij het ophangen van het dartbord.
Gebruik je andere maten, dan kun je voor een verrassing komen te staan als je eens ergens anders gaat darten!

 

Zorg ook voor een goede verlichting op het bord, zodat je een minimale schaduw van de darts hebt, als je kiest voor een verlichting die rondom verlicht, dan heb je geen schaduw meer. Kijk hiervoor bij onze Dartbord Verlichting.

 

Zorg ook voor voldoende bescherming rond om het dartbord zoals een Surround ring, kabinet of een Viper verlichtingsring die dan ook het dartbord meteen verlicht.

 

Wil je graag je vloer beschermen? Leg dan een dartmat van rubber op de vloer voor het bord om je vloer te beschermen. Ook is dit handig om de dartpunten te beschermen bij een eventuele ‘bouncer’.

Neem contact met ons op

Informatie