Garantie
Op dartsartikelen zit slechts dan garantie wanneer duidelijk aantoonbaar is dat het een fabricagefout betreft.
 
Ruilen en Retourneren
Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om zonder opgave van redenen een deel van de bestelling of de gehele bestelling te ruilen of retour te sturen, met uitzondering van bedrukte artikelen.
U dient ons dan een e-mail te sturen om een retourformulier aan te vragen en deze dan samen met de producten in originele verpakking, onbeschadigd en ongebruikt retour te sturen. Daarbij draagt u zelf de kosten en het risico van de retour- en toezending.
Indien u reeds de betaling heeft verricht zal door ons deze volledig of een deel binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde terug worden betaald.
 
Indien er grippunten in de darts zijn gezet, wordt er een bedrag van € 4,- in mindering gebracht voor het vervangen van de punten en het bedrag van de grippunten wordt hierbij niet retour gestort, dit om de darts weer in originele staat te herstellen.
Als er bij binnenkomst blijkt dat de punten van de darts beschadigd zijn, dan wordt er ook een bedrag van € 4,- in mindering gebracht voor het vervangen van de punten.
Darts mogen worden uitgeprobeerd door de klant, maar hierbij moeten eigen flights en shafts worden gebruikt, zodat de originele flights en shafts niet beschadigen en dient ervoor gezorgd te worden dat de darts NIET beschadigen!
 
Zichttermijn is geen probeertermijn
De consument dient tijdens de bedenktijd voorzichtig met de toegezonden zaak om te gaan. Deze heeft het recht om het product te beoordelen of hij het wil houden, en te proberen zoals hij dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Zolang de consument nog niet besloten heeft het product te houden, mag hij het niet gebruiken. Wanneer de consument het product voor meer heeft gebruikt dan nodig is om te beoordelen of hij de zaak daadwerkelijk wil houden, is deze aansprakelijk voor de waardevermindering. De webwinkelier heeft dus recht op vergoeding wanneer de consument het product gebruikt retourneert.
 
Door aanhoudende slechte kwaliteit geven wij geen garantie op Unicorn Dartborden. Dit geldt voor alle dartborden van het merk Unicorn.
 
Heeft u een klacht?
Neem dan even contact op met ons via een van de manieren die je kunt vinden op deze pagina. Dan kijken we samen met u naar een oplossing.

Informatie