iDeal

Betalen met iDEAL kan met zeer veel verschillende banken.  Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren. De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pin betaling. iDeal betalingen zijn gratis.

Paypal

Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u na het bestellen meteen doorgestuurd naar de PayPal-website. Indien u al aangemeld bent bij PayPal, kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich ook als gast aanmelden of een PayPal-rekening openen en de betaling bevestigen. Op het moment van bevestigen zal er een autorisatie worden uitgevoerd van uw PayPal account, uw bestelling wordt direct verwerkt. Wij rekenen een bedrag van € 0,35 per transactie + 3,4% van het aankoopbedrag.

Maestro / Visa / Mastercard

Wanneer uw pinpas het Maestro logo heeft, dan kunt u bij Dosha Sports ook veilig en eenvoudig betalen met Maestro! U wordt dan niet doorgeleid naar de betaalmodule van uw bank; in plaats daarvan zal de transactie rechtstreeks worden afgehandeld door Mastercard, waaraan Maestro is gekoppeld. Uw bank zal de transactie echter wel moeten autoriseren. Daarom zult u uw rekeningnummer, pasnummer, de vervaldatum en een unieke code moeten invoeren. Deze wordt gegenereerd door uw bankpaslezer. Wij rekenen voor Maestro/Visa/Mastercard betalingen 2,25% van het transactiebedrag.

Bancontact

Na het plaatsen van uw bestelling via doshasports.com wordt u vanaf de afrekenpagina doorgelinkt naar de online betaalsite van uw bank. Nadat u de Bancontact betaalopdracht heeft goedgekeurd, wordt u terugverwezen naar de afrekenpagina van onze website. Hier leest u dat uw betaling is bevestigd. Wij rekenen voor Bancontact betalingen 1,50 % van het transactiebedrag.

Vooruit betalen

Wilt u uw bestelling handmatig overmaken naar ons dan kan dit naar ons IBAN NL28RABO0143777025 op naam van Dosha Sports, onder vermelding van uw ordernummer. U maakt dan zelf het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten naar ons over. Zodra de betaling dan bij ons binnen is, wordt de bestelling in behandeling genomen en indien mogelijk, dezelfde dag nog verzonden.

Bank: Rabobank rek.nr: NL28RABO0143.777.025 t.n.v. Dosha Sports.
 
Betalingen vanuit het buitenland: vermeld dan bij Uw bank de volgende gegevens IBAN: NL28RABO0143777025 en BIC: RABONL2U.

Informatie